Een hoge dosis nuchterheid gecombineerd met een holistische visie vormen de basis van mijn coaching. Binnen de muren van een zeer karakteristiek pand in Middelburg, begeleid ik jou met vraagstukken en belemmeringen die op jouw pad komen en extra aandacht vergen. Ik begeleid jou op weg naar zelfliefde en zelfcompassie. Op weg naar heling en geluk. Ik hanteer hierbij diverse technieken waaronder Reiki, de Sedonamethode, CGT, meditatie en EFT. 

 

Ik coach vanuit en holistische visie waarbij ik het verleden zie als een verrijking van jou als persoon. De focus ligt op het hier en nu en overtuiging dat je goed bent zoals je bent staat centraal. Ik leer jou weer in jouw eigen kracht te gaan staan en keuzes te maken vanuit (zelf)vertrouwen. Er zijn zowel online als offline mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie. 

Reiki is een effectieve behandelmethode die het zelfhelend vermogen van het lichaam bevordert. Daarnaast zorgt reiki voor reiniging, vitaliteit en evenwicht. Het heft blokkades op en bevordert ontspanning. Er zijn mogelijkheden op afstand en op locatie. Klik hier voor meer informatie. 

Ik leer jou de geleerde identificatie met jouw gedachten en jouw gevoel loslaten. Je bent immers niet jouw gedachten noch jouw gevoelens. Middels de zeer effectieve Sedonamethode kun je deze gedachten en gevoelens loslaten, waardoor niets jou meer in de weg staat jouw dromen te verwezenlijken. Klik hier voor meer informatie.